Inloopatelier

Dagdelen
De dagdelen duren 3 uur
Ochtend – 09:30 tot 12:30 uur
Middag – 13:00 tot 16:00 uur

Wanneer er workshop gegeven word, vervalt het inloopatelier.
Kosten dagdeel
Je kunt een stempelkaart kopen van:
1 dagdeel – voor € 12.50
5 dagdelen – voor € 52.50.
10 dagdelen – voor € 95.-
15 dagdelen – voor € 125,-

De kosten voor koffie en thee zitten bij de prijs in.
Werk je tussen de middag door, dan kun je zelf lunch meenemen.

Wil je ook wel eens bezig zijn met keramiek en je hebt thuis de mogelijkheden niet of wil je graag andere creatieve mensen ontmoeten, wij bieden je de gelegenheid om op jouw tijd te werken in ons atelier.

Het uitgangspunt is om zelfstandig te werken en elkaar te ondersteunen en kennis en technieken uit te wisselen. Er kan gewerkt worden in een gemengde groep van beginners en gevorderden. Het inloopatelier is niet in een les vorm. Je kunt zelf naar eigen idee maken wat je wilt.

Je kunt verschillende technieken gebruiken, bijvoorbeeld boetseren, werken met platen of draaien. Werken met drukmallen is ook een optie, hier is relatief weinig technische vaardigheid voor nodig en dus goed geschikt voor beginners. Als je behoefte hebt aan specifieke uitleg of technieken kun je dat laten weten, dan kan ik mij daar op voorbereiden.

Je kan gebruik maken van de kleiwals, draaischijf en gereedschappen die aanwezig zijn in het atelier. Opslag mogelijk van werkstukken op 1 plank, dus uw werkstuk blijft veilig in het atelier.

Materialen

Materialen die voor de cursus in ons werklokaal staan dienen niet gebruikt te worden. De kosten voor materialen worden apart afgerekend. Gebruik van draaischijf of kleiwals is € 9,50 per dagdeel. Het gereedschap, werkplek en omgeving wordt schoon achter gelaten. Enkele drukmallen van Silex worden alleen in overleg gebruikt. Gietmallen zijn niet beschikbaar.

Heb je vragen?