Melding sluiten
Welkom op onze nieuwe website!

Vanaf 1 juni 2022 is onze nieuwe website gelanceerd. Om onze nieuwe website te introduceren worden er van 1 t/m 30 juni 2022 geen verzendkosten in rekening gebracht op online bestellingen boven €100,- in Nederland tot 30 kg en boven €150,- tot 30 kg in België.

Retouneren en Ruilen

Niet tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij ons kunt u een artikel binnen 30 dagen retourneren of ruilen. Het is van belang dat het product compleet en ongebruikt is en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking zit. Producten die niet aan deze voorwaarden voldoen komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. 

Voorwaarden voor ruilen en retouneren:

Binnen 30 dagen na aankoopdatum

Met geldig aankoopbewijs

Item retour sturen:

Ga naar ons digitaal retourportaal – en maak een retour label aan. Geef het netjes ingepakt af bij een DPD pickup locatie bij u in de buurt waar uw retour voorzien wordt van een track & trace code en een verzekering tot maximaal 530 euro. Na het verzenden ontvangt u een e-mail met de track & trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Verwerkingstijd van uw retour:

Wij streven ernaar uw retour binnen 5 werkdagen na ontvangst te verwerken.Kosten:

Als u een retour naar ons stuurt via het retourportaal zijn de kosten voor terugsturen (6.95 euro) voor uw rekening. U hoeft bij het afgeven niets te betalen, wij zullen bij een terugbetaling deze kosten in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

Wanneer wij een retour of vervangend artikel terug naar u sturen nemen wij die portokosten in veel gevallen voor onze rekening. 

Andere manieren van retourneren:

U kunt ook een andere vervoerder gebruiken om uw zending retour te sturen. Zorgt u er in dat geval voor dat de retourzending verzekerd is en voorzien is van een track & trace code. U kunt een retour ook afgeven of ruilen in onze winkel.

Niet alle artikelen kunnen geretourneerd worden:

Veruit de meeste artikelen die wij verkopen kunnen normaal geretourneerd worden binnen de 30 dagen termijn. Er zijn echter een aantal artikelen waarvoor dit niet geldt. Dat zijn:

  • Zu